Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Wimperbehandelingen

Wimpers zijn erg bepalend voor je gelaatsuitdrukkingen. Het is daarom dan ook belangrijk dat je wimpers zich goed vormen bij je gezicht. Daarbuiten is het ook belangrijk dat de wimpers een natuurlijke vorm aanhouden. E&S Beauty & Nails biedt meerdere wimperbehandelingen om ervoor te zorgen dat jouw wimpers er prachtig uitzien!

Wimpers verven

Make-up aanbrengen kan veel tijd, geld en ongemak kosten. Vaak is dit het zeker waard, echter is dit niet nodig voor je wimpers. Je wimpers kunnen er ook natuurlijk mooi uitzien door een mooie verf te laten aanbrengen.

Wanneer je wimpers bijvoorbeeld dun en lichtgekleurd zijn kan de verf je wimpers een flink eind op weg helpen. Samen bespreken we welke kleur je graag wilt aanbrengen op je wimpers en wat het best bij je past. Het resultaat biedt altijd een vollere en natuurlijke look. Het fijne van wimperverf is dat het aanbrengen van mascara niet langer een dagelijkse bezigheid is. Hierdoor sta je ’s morgens minder lang voor de spiegel. Win-win!

Ook de wenkbrauwen zijn goed geschikt om geverfd te worden. Bijvoorbeeld voor lichte wenkbrauwen.

Lash Volume ​Lift

Lash Volume Lift (LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, liften en volume te geven zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het werkt in principe hetzelfde als wimperlifting, maar het resultaat is beter.  Bij de LVL behandeling maken we gebruik van siliconen pads, daarmee worden de wimpers vanaf de wortel gelift. De prachtige vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden.

De Lash Volume Lift biedt de volgende voordelen:

  • Zes tot negen weken zichtbaar resultaat
  • Mascara is niet meer nodig
  • Wimperkrultang is niet meer nodig
  • Het resultaat voelt licht en natuurlijk aan
  • Je ogen lijken groter
  • Natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers
  • LVL is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
  • Geen gebruik van wimperextensions-lijmen, waardoor de LVL geen allergische reactie zal veroorzaken

Heb jij interesse in volle en natuurlijk mooie wimpers? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast wimperbehandelingen kun je bijvoorbeeld ook terecht voor massagesharsengezichtsbehandelingenhandverzorging en voetverzorging.