Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Massages

De massages bij E&S Beauty & Nails richten zich altijd volledig op comfort en ontspanning. De verschillende behandelingen bestaan uit heerlijke massages gericht op ontspanning van het lichaam.

Massages zorgen voor rustmomenten

Het is een feit dat ontspanning toebehoort aan alle mensen en nodig is voor een gezonde levensstijl. Het zijn de rustmomenten in het leven die de balans bewaren van het lichaam. Zo werkt een massage bij E&S Beauty & Nails bijvoorbeeld heel goed voor innerlijke rust en zelfvoldoening. We bieden de volgende massages:
·         Rug-, schouder- en nekmassage
·         Totale lichaamsmassage
·         Hotstone massage
·         RugbehandelingDe verschillende massages zijn ook goed te combineren voor een maximaal effect. Vaak raden we aan om te kiezen voor de totale lichaamsmassage omdat deze behandeling alle belangrijke plekken behandelt. Een hotstone massage kan ook heel comfortabel zijn, deze behandeling wordt uitgevoerd met hete stenen op de rug.

Huidreiniging met professionele lichaamsbehandelingen

De rug behandeling focust zich niet zozeer op het masseren van het lichaam. Deze behandeling focust zich vooral op het reinigen van de huid. Hierbij wordt doormiddel van scrubben onzuiverheden van de rug verwijderd en wordt verzorgende pakking toegebracht.

Na de grondige schoonmaak volgt een massage voor extra comfort. Vooral de rugbehandeling gaat goed in combinatie met een gezichtsbehandeling. Beide behandelingen zijn gefocust op de reiniging van de huid.

De massages zijn niet therapeutisch bedoeld en zijn er niet om lichamelijke klachten te verhelpen. De massages staan 100% in het teken van ontspanning en een rustmoment voor geest en lichaam.

Ben jij toe aan een heerlijk rustmoment voor jezelf? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Cupping massage

Met de Bellabaci Body cup kun je de ideale behandeling uitvoeren en is voor iedereen die O.a. last heeft van: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae.

De therapeutische gevolgen behandeling met de Bellabaci cup kunnen zijn: het verminderen van de obstipatie, activeren van van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens om vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en andere afvalstoffen te elimineren uit je spieren. Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast massages kun je bijvoorbeeld ook terecht voor gezichtsbehandelingenharsenwimperbehandelingenhandverzorging en voetverzorging