Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Harsen

We begrijpen dat ongewenst haar heel vervelend kan zijn. Daarom biedt E&S Beauty & Nails de oplossing voor haar waar je het liever niet meer ziet. Door middel van verschillende en diverse harsbehandelingen kan overbodig haar in een handomdraai worden verwijderd. Harsen kan vaak overkomen als een vervelende behandeling, daarom maken we het je altijd zo comfortabel mogelijk. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, harsen we op verschillende plekken zoals:
–          Bovenlip
–          Delen van gezicht
–          Kin
–          Oksels
–          Bikinilijn (Brazilian wax)
–          Armen
–          Bovenbenen
–          Onderbenen
–          Schouders en/of borst

Effectief harsen op verschillende plekken

De prijs verschilt per geharste plek. Voor optimaal effect wordt altijd aangeraden om plekken die naast elkaar liggen allebei te harsen. Voor het harsen gebruiken wij het topmerk Depilève voor de beste kwaliteit.

Harsen heeft tot wel 4 weken effect

Wanneer je wilt afrekenen met ontsierende haren op je gezicht of lichaam, kun je door middel van harsen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee dus voorgoed verleden tijd!

Harsen valt goed te combineren

Harsen is vaak fijn in combinatie met een lichaamsbehandeling om zo optimaal comfort te bereiken.

Brazilian wax

De Brazilian wax is een behandeling waarmee de bikinilijn wordt geharst. Deze manier van ontharen wint de laatste jaren enorm aan populariteit en dit is niet zo gek. Door je bikinilijn te harsen ben je verzekerd van een gladde schaamstreek en hoef je je niet druk te maken om haartjes die uit je bikinibroekje tevoorschijn komen. Nog een bijkomend voordeel is dat je niet meer hoeft te scheren en dus ook geen pijnlijke scheerwondjes in je intieme gedeelte hebt.

Is er ongewenst haar dat jij liever niet meer terugziet? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast harsen kun je bijvoorbeeld ook terecht voor gezichtsbehandelingenmassageswimperbehandelingenhandverzorging en voetverzorging