Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Voetverzorging

Je gebruikt je voeten elke dag, toch houden veel mensen zich te weinig bezig met het verzorgen van hun voeten. Dit kan er toe leiden dat er ongemakken optreden aan je voeten. Dat is het moment om een specialist op te zoeken. Zoek niet verder, want E&S Beauty & Nails staat met professionele voetverzorging voor je klaar om de beste pedicure toe te passen! Doormiddel van ervaring en kennis kunnen we vele ongemakken verhelpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
·         Eelt
·         Likdoorns
·         Ingegroeide/schimmel nagels

Pedicure

De hygiëne is uiterst belangrijk voor de gezondheid van je voeten. Daarbuiten is het simpelweg fijn om schone en gladde voeten te hebben. Tijdens de behandeling worden je nagels geknipt en geveild, eelt weg geraspt en eventuele andere complicaties worden verzorgd. Ook wordt de nagel en de nagelomgeving extra goed verzorgd. Een algehele behandeling van de voeten gaat uiteraard ook goed samen met een manicure voor je handen.

Cosmetische voetbehandeling

We zorgen altijd dat je je 100% op je gemak voelt tijdens een pedicure. Vooral bij onze cosmetische voetbehandeling is comfort een zekerheid. Een combinatie van nagelverzorging, voetscrub, voetmasker en een overheerlijke massage, zorgen ervoor dat je je in de zevende hemel waant.

De producten bij de cosmetische voetbehandeling zijn van Strictly Pure voor pure kwaliteit.
Heb jij behoefte aan hygiënische voeten of ben je gewoon toe aan een genietmomentje? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast voetverzorging kun je bijvoorbeeld ook terecht voor gezichtsbehandelingenharsenwimperbehandelingenhandverzorging en massages.