Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Handverzorging

Aangezien je je handen elke dag gebruikt is het belangrijk om je handen heel goed te verzorgen. Daarmee is hygiëne ook gewoon heel belangrijk voor je eigen gezondheid! E&S Beauty & Nails is er voor jou, om je fijne extra handverzorging te bieden.
Naast het feit dat manicure uw handen weer perfectioneert, is een manicure ook zeer ontspannend. De manicure worden dan ook vaak als zeer comfortabel ervaren. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er weer fantastisch uit. Uiteraard is een behandeling voor de handen goed te combineren met een voetbehandeling.
Verzorg je handen met een manicure
Wij geloven dat de handen af en toe extra verzorging nodig hebben. Het is daarom erg belangrijk om geregeld uw handen te verwennen met een manicure. Wij focussen voornamelijk op de nagels en nagelriemen. Om comfort te garanderen passen we ook een handmassage toe!
Denk aan de volgende behandelingen bij een manicure bij E&S Beauty & Nails:

·         Knippen en vijlen van de nagels
·         Nagelriem verzorging
·         Hand Massage
·         Scrub

Bij de manicure gebruiken wij producten van One Minute Manicure voor optimaal effect.
Verzorgde handen met prachtige nagels
Behalve het verwennen van de handen kunnen wij bij E&S Beauty & Nails ook veel betekenen voor je nagels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

·         Gelpolish (het lakken van de nagels, blijft minimaal 2 weken perfect)
·         Gel kunstnagels
·         Gel verwijderen

Perfect voor speciale gelegenheden of gewoon om er super mooi uit te zien!

Gelpolish

Gelpolish staat ook wel bekend als ‘de nieuwe manicure’. Gelpolish betreft een soort van nagellak, alleen is het veel meer dan dat. Gelpolish breng je aan op dezelfde manier als dat je nagellak aanbrengt en daarnaast heeft de voordelen van een gel. Het blijft hierdoor vele malen langer zitten dan de traditionele nagellak. Afhankelijk van de soort gelpolish die je aanbrengt kan de gelpolish wel tot vier weken blijven zitten. Daarnaast is de gelpolish ook te gebruiken voor je teennagels, zodat ook je voeten er stralend uitzien.

Geïnteresseerd in schone handen en nagels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Combi-manicure

Combi-manicure is een elektrische manicure. Met deze behandeling wordt namelijk gebruik gemaakt van een elektrische vijl. De behandeling is populair om nagelriemen professioneel te verzorgen. Middels de elektrische vijl worden de nagelriemen droog verwijderd. Hierdoor kan meer worden verwijderd dan enkel met een schaartje of knipper. De nagelriemen worden gepolijst en zien er weer tiptop uit. Ook worden het overtollige deel aan dode huidcellen en eelt professioneel verwijderd. Het resultaat is mooiere nagels die langer lijken.

Babyboom

Babyboom nagels zijn dé nieuwe trend op het gebied van nagelstyling. Ze hebben iets weg van french manicure, maar het grote verschil is dat bij de babyboom nagels geen strakke smile line is. Hierdoor wordt de scheiding tussen het nagelbed en de witte rand van de nagel minder. Het zorgt voor een natuurlijk effect, omdat de kleur van het nagelbed wordt overlopen in de vrije rand.

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast handverzorging kun je bijvoorbeeld ook terecht voor gezichtsbehandelingenharsenwimperbehandelingenmassages en voetverzorging.