Meer dan 10 jaar ervaring
Scherp geprijsd
Gratis parkeren

Gezichtsbehandelingen

Laat je heerlijk in de watten leggen en kom langs voor een grondige en specialistische gezichtsbehandeling bij E&S Beauty & Nails. Heb jij last van vervelende oneffenheden? Lijkt je huid uitgeput en somber? Stoor je je aan pigmentvlekken of wallen? Met specialistische kennis kunnen we bij E&S Beauty & Nails jou helpen om je prachtige huid terug te krijgen.

De gezichtsbehandelingen van E&S

Een gezichtsbehandeling verschilt uiteraard per persoon en huidtype. Onderdeel van de behandeling is vaak huidreiniging, verwijdering van mee-eters en gerstekorrels en maskers en crèmes. Door dode huidcellen en oneffenheden te verwijderen kunnen wij je huid weer helemaal netjes maken. Twijfel je aan wat wij kunnen doen voor jouw huid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!​

Hoe gaat de gezichtsbehandeling in zijn werk?

Voordat  de behandeling begint, evalueren we eerst samen de huid om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat heeft je huid nodig, en waar wil je aan geholpen worden? Dit is belangrijk voor optimaal profijt voor de huid. Zo zie je na de behandeling écht verschil.

Daarna leggen we goed uit wat er precies behandeld gaat worden zodat je je compleet op je gemak voelt. Tijdens de behandeling ontspan je je lekker en voel je de rust tot je komen. Na de specifieke behandeling voelt je huid weer fris en zeer zacht aan. Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Gezichtsbehandeling Base Cleansing Facial – 45 min.

Intensieve reiniging van gelaat, hals en decolleté. Peeling/lysing afgestemd op jouw huidtype. Verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen en een heerlijk ontspannend of reinigend masker. Als afsluiting een serum en huidverzorging afgestemd op jouw huidtype.

Gezichtsbehandeling Complete Facial – 60 min.

Intensieve reiniging van gelaat, hals en decolleté. Peeling/lysing afgestemd op jouw huidtype. Verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen. Massage van het gezicht, nek, schouders en decolleté. Masker aangepast aan jouw huidtype inclusief hoofdmassage. Als afsluiting een serum en huidverzorging afgestemd op jouw huidtype.

Gezichtsbehandeling Deluxe Facial – 75 min.

Intensieve reiniging van gelaat, hals en decolleté. Peeling/lysing afgestemd op jouw huidtype. Verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen. Massage van het gezicht, nek, schouders en decolleté. Masker aangepast op jouw huidtype inclusief hoofdhuidmassage. Naar keuze een hand- armmassage of voet/onderbeenmassage. Als afsluiting een serum en huidverzorging afgestemd op jouw huidtype.

Gezichtsbehandeling Anti Aging Deluxe – 90 min.

Reiniging van gelaat, hals en decolleté. Peeling/lysing afgestemd op jouw huidtype. Verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen. Uitgebreide massage van het gezicht, nek, schouders en decolleté. Anti aging-masker afgestemd op jouw huidconditie. Onder dit masker wordt een zeer sterk geconcentreerd anti-aging ampul aangebracht inclusief hoofdhuidmassage. Naar keuze een hand- armmassage of voet/onderbeenmassage. Als afsluiting een serum en huidverzorging afgestemd op jouw huidtype.

Tips en tricks voor een optimale gezichtsbehandeling

Uiteraard geven we ook wat tips en tricks mee om blijvend effect te creëren. De behandelingen zijn uiteraard voor zowel man als vrouw.

Boek jouw gezichtsbehandeling!

Behoefte aan een strakke gladde huid zónder vervelende oneffenheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk ook onze andere behandelingen

Bij E&S Beauty & Nails kun je terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen voor het gehele lichaam. Naast gezichtsbehandelingen kun je bijvoorbeeld ook terecht voor massagesharsenwimperbehandelingenhandverzorging en voetverzorging.